Rutes des de la nostra casa rural per fer a l’hivern amb raquetes de neu (Vall Fosca)

raquetes de neu esquí muntanya vall Fosca casa rural

Si us agrada la muntanya i sou caminadors, a l’hivern també podeu gaudir de la Vall Fosca . La part sud de la vall, la podreu caminar com tot l’any i, la part alta de Capdella i Sallente, per poder-vos desplaçar amb facilitat per les superfícies nevades us haureu de calçar unes raquetes de neu. Si sou habituals de les raquetes de neu no us cal dir que la sensació del caminar és molt diferent i si sou nous, dir-vos que calçar-vos unes raquetes serà una experiència única.

raquetes de neu esquí muntanya vall Fosca casa rural

La vall Fosca ofereix moltes opcions per practicar tant esquí de muntanya com raquetes de neu. Trobem itineraris per la vall de Filià, la vall del Riqüerna i si ens apropem a Sallente podem realitzar vàries excursions pel Parc Nacional d’Aigües Tortes i Sant Maurici.

Us deixo el link al wikiloc on podreu trobar les rutes més adients per practicar les raquetes de neu a la Vall Fosca.

raquetes de neu esquí muntanya vall Fosca casa ruralraquetes de neu esquí muntanya vall Fosca casa rural

Les raquetes de neu no només us permetran gaudir del paisatge i dels camins de muntanya sinó, que també us permetran avistar i fer el seguiment de fauna per les petjades que deixen a la neu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>