A CASA T'HI SENTIRÀS COM A CASA SI VOLS UNA...

CASA RURAL AMB ENCANT

Casa Leonardo t'ofereix una acurada decoració, un tracte personalitzat i un entorn natural on el temps sembla aturar-se. Escapar-te uns dies a la nostra casa rural amb encant és una bona elecció tant si aneu en família, parella o grup.

CASA RESPONSABLE I SOSTENIBLE

Casa Leonardo disposa de l’Ecolabel i el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental, gràcies a la gestió respectuosa amb el medi ambient. 3R: Reduïm, Reutilitzem i Reciclem

CASA RURAL ACCESSIBLE I ADAPTADA

Tots, en algun moment de la vida, podem tenir necessitats especials, perquè tots ens fem grans o podem tenir un accident, perquè els espais accessibles no són només per persones amb discapacitats, a Casa Leonardo hem pensat amb tots.

CASA RURAL AMB TRANSPORT PÚBLIC

Agafeu el tren dels Llacs i assaborireu les vacances tan bon punt haureu sortit de casa! Potenciem la mobilitat sostenible (sense cotxes) al mateix temps que us proposem activitats ecoturístiques respectuoses amb el medi, i us garantim la mobilitat mitjançant serveis de trasllats (taxis).

CASA RURAL PER FAMÍLIES AMB NENS

Els nens necessiten embrutar-se les mans de terra, sentir els ocells, veure i olorar flors, tocar les ovelles, investigar, observar, córrer a l’aire lliure … I a Casa Leonardo trobaran aquesta connexió perfecta amb la naturalesa.

CASA RURAL PER FAMÍLIES AMB ADOLESCENTS

Si sou famílies amb fills adolescents, tranquils perquè a la nostra casa rural no s’avorriran, més ben dit, segur que voldran tornar.

CASA RURAL PER PARELLES

Sorprèn a la teva parella, regala-li paisatge, natura, cultura, gastronomia, traquil·litat, esports.. Acompanyats del riu, descobrireu una casa de somni, romàntica i confortable on cuidem tots els detalls i totes les vostres necessitats.

CASA RURAL PER A LA TERCERA EDAT,SÈNIORS

La gent gran o els de la tercera edat, també conegut com a turisme sènior, a la nostra casa rural no us avorrireu, teniu infinitat d’activitats per gaudir!

CASA RURAL PER EMPRESES

Casa Leonardo és una casa rural ideal per passar uns dies treballant en equip, per fer reunions d’empresa, seminaris, formació, incentius, etc. en un ambient tranquil i relaxat, amb totes les facilitats .

Reserva la teva habitació ara! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada