Oferta casa turisme rural: Vine a esquiar al Pallars, tenim una neu espectacular i a un preu impressionant!

Casa rural i skiPallars

Vine a esquiar al Pallars, tenim una neu impressionant, i gaudeix del caliu d’una casa de turisme rural, Casa Leonardo

Tenim una oferta  molt atractiva per venir a esquiar els caps de setmana de febrer:

Dues nits en règim de mitja pensió + 2 forfaits (per esquiar a qualsevol de les dues estacions)= 160 € amb iva inclòs (en habitació doble)

Després de les fortes nevades del cap de setmana les estacions d’Espot i Port Ainé presenten un aspecte immillorable!

Amb gruixos de neu acumulada de fins a 160cm, totes dues estacions han pogut obrir el 100% dels seus dominis esquiables, cosa que les condicions meteorològiques no havien permès des de l’any 2010. Ara es troben disponibles totes les pistes i tots els remuntadors. Això suma un total de 25 quilòmetres esquiables a Port Ainé i 24 a Espot.

Espot Esquí és una estació d’esquí que gaudeix d’una situació privilegiada única als Pirineus, és la única estació situada al costat d’un Parc Nacional, El d’Aigüestortes i Sant Maurici. L’estació compta amb més de 20km esquiables i de 1000 metres de Desnivell.

Port-Ainé compta amb vora 30 km de pistes i 800metres de desnivell aptes per a tots els nivells i tipus d’esquiadors o snowboarders. Totes les pistes estan dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu i destaquen per la seva integració en un paisatge de muntanya i per les seves maravelloses vistes cap a tot el Pirineu.

Per més informació  de l’estat de les pistes  SkiPallars

No us podeu perdre la nostra oferta:

Dues nits en règim de mitja pensió + 2 forfaits (per esquiar a qualsevol de les dues estacions)= 160 € amb iva inclòs (en habitació doble)

Si encara no esteu decidits mireu aquestes imatges del programa Temps de Neu i segur que ens veiem a la neu!

Veniu a la nostra casa rural  i ens veiem a skiPallars esquiant i al costat del foc!

Fins aviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>