OBSERVACIÓ DE FLORA I FAUNA

Al Pallars hi ha una varietat de flora i fauna excepcional a causa de la varietat de clima i de sòl. La gran profusió d’hàbitats i microclimes ha fet del Pallars un lloc ideal per a l’evolució de les plantes que, en molts casos, han esdevingut endèmiques. Entre les espècies més significatives de la fauna del Pallars, en destaca el trencalòs, Gypaetus barbatus, que és l’únic ocell del món que menja ossos (osteòfag).

Fes-nos saber quina ativitat t´agrada fer, i t’informarem i t’aconsellarem sobre quina és la millor manera de fer-ho.

BIRDWATCHING

Des de Casa Leonardo podem organitzar-vos activitats relacionades amb l’observació d’aus, l'observació d'ocells,el birdwatching. Des de la nostra casa rural podeu gaudir del vol dels ocells carronyaires, o admirar com s’alimenten en llocs autoritzats per deixar-hi restes de bestiar mort (espais coneguts com a canyets)

LA BRAMA DEL CÈRVOL A BOUMORT

L'època de la brama comença a mitjans de setembre i finalitza a mitjans d´octubre. A l'època de la brama els individus dominants desenvolupen una intensa activitat per mantenir unit l'harem.  És un espectacle únic i digne de veure, que es pot fer de manera guiada.

LA RUTA DELS VOLTORS

Des de la nostra casa rural podreu gaudir i admirar les quatre espècies de voltors europeus: el trencalòs (Gypaetus barbatus), el voltor comú (Gyps fulvus), el voltor negre (Aegypius monachus) i l’aufrany (Neophron percnopterus).

Us agradaria gaudir d'aquestes activitats

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada