Noves amenities de l’Occitane us esperen a la nostra casa rural

Amenities dosificador Occitane casa rural

Les noves amenities de l’Occitane transmeten l’ essència de la nostra casa rural

Amenities dosificador Occitane casa ruralA qui no li agraden els detalls? Casa Leonardo obsequia la vostra estança amb noves amenities de l’Occitane al bany. Ens agrada cuidar-vos i que ens recordeu per aquests detalls tan personals que transmeten la nostra essència, filosofia i el nostre respecte per la natura.

Les amenities de l’Occitane són la nostra mostra d’hospitalitat pels visitants que elegeixen la nostra casa rural. Hem escollit l’ Occitane, perquè és una marca que  ofereix productes de qualitat elaborats amb ingredients naturals i és una empresa compromesa amb el medi ambient.

Amenities en dosificadors i amb eco-recàrregues: un dosificador pel gel i un dosificador pel xampú ens ajuden a generar menys residus

Les amenities acostumen a ser multitud de petits envasos que generen molts residus. És per aquest motiu que a casa hem decidit utilitzar els dosificadors: un dosificador de gel i un dosificador de xampú. Aquesta encertada decisió ens ajuda a reduir els residus que normalment generen els petits envasos de plàstic que es posen com amenities. Aquests dosificadors multiplicats per totes les habitacions suposen un estalvi important ja que es poden comprar envasos més grans i de major qualitat i anar-los emplenant a mesura que es van utilitzant amb les eco-recàrregues . Les eco-recàrregues estalvien un 80% més de plàstic que les ampolles

Dels dosificadors de mantega de karité de l’Occitane als dosificadors de berbena (verbena officinalis) de l’Occitane

IMG_3090.jpg-Amenities dosificador Occitane casa ruralDes de fa anys utilitzem els dosificadors de l’Occitane, però des de fa un temps han deixat de fer els de mantega de karité, que són els que utilitzàvem, i han tret uns nous dosificadors al mercat que són els de berbena.

Ens encanten els nous dosificadors de berbena, són ideals per quan la calor apreta, ja que transmeten una sensació de frescor gràcies a la seva olor cítrica.

El colofó final de les amenities de la nostra casa rural: el sabó de mans d’Akarona

Amenites ecològiques Per completar les amenities que oferim als nostres visitants, no podia faltar el sabó de mans Akarona, un sabó de mans de producció local. La Lina i la Vero de les Masies de Lleràs ens ofereixen un sabó de mans 100% natural i artesanal, elaborat amb olis vegetals, de proximitat i sempre que és possible de producció ecològica. Un sabó natural, artesà i de qualitat, tota una carícia pels hostes de Casa Leonardo.

Són detalls visuals, tàctils i olfactius com aquests que, fan que els visitants de Casa Leonardo se’n recorden de la seva estada entre nosaltres.

Les olors que desprenen els sabons que t’acaricien els recordes i, d’aquesta manera intentem que mai ens oblidis. Fins aviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>