ESCALADA

Parlar d’escalada al Pallars Jussà és parlar d’un petit paradís que fins avui es manté tranquil, tot i que hi ha una activitat local força activa. Un paradís del qual podeu gaudir tot estant a la nostra casa rural.

Parlar d’escalada al Pallars Jussà és parlar d’un petit paradís que fins avui es manté tranquil, tot i que hi ha una activitat  local  força activa. Un paradís del qual podeu gaudir tot estant a la nostra casa rural.

El Pallars Jussà és una comarca privilegiada per a la pràctica d’escalada. Es caracteritza pels seus marcats microclimes que, juntament a una adequada orientació de les parets, permet practicar durant tot l’any diferents modalitats d’escalada: esportiva, clàssica, de llargada diversa, bloc, psicobloc, artificial, big wall, en gel, etc. Pel que fa a la varietat de roca, hi trobem calcari, conglomerat i granit; amb opcions de diverses dificultats.

La varietat de roca  i d’estils d’escalada caracteritzen la comarca , a cavall entre el Pirineu i el Prepirineu , amb un clima que permet gaudir tot l’any de l’escalada com en pocs llocs. Indrets emblemàtics com Sant Gervàs, Serradell , Colomina, Collegats, Terradets, Roca Regina,  Senterada, recullen una varietat de sectors de Bloc (Erinyà, Pessonada, Claverol, etc.), d’Escalada Esportiva (La Panotxa i Can Palauet a Senterada, El Barrancot a Serradell, La Pedrera i El Cine  a Collegats, etc) i d’Escalada Clàssica (Paret del Diable, Paret del Pesso, Talaies de Baiarri, La geganta Adormida, etc.),que converteixen a la comarca del Pallars Jussà en el que anomenem petit i apreciat paradís de roca.

Si voleu gaudir de l’escalada, podeu escollir la nostra casa rural com a campament base!

 

RESERVA DIRECTAMENT AMB NOSALTRES, A LA FAMÍLIA QUE T’ATENDRÀ DURANT LA TEVA ESTADA

Reservar a la nostra web també té avantatges:

  • Millor preu garantit
  • Beguda de benvinguda
  • Escull l’habitació que més t’agradi
 

Barranquisme

Activa't!

Escalada

Activa't!

Trail running

Activa't!

BTT

Activa't!

Senderisme

Activa't!

Reserva la teva habitació ara! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada

Comments are closed.