LA FLOR DE CASA LEONARDO

Similar als quatre pètals d’una flor, es tracta d’una proposta de 4 rutes circulars de senderisme que surten des de casa.

Similar als quatre pètals d’una flor, es tracta d’una proposta de quatre itineraris circulars de senderisme que surten des de la nostra casa rural. Cada una de les etapes (o pètals) disposa del seu planell amb els detalls de la ruta a peu. També s’ofereix un aparell GPS gratuït per tal de seguir les rutes mitjançant els tracks corresponents.

Les rutes amb estrella que podeu caminar des de Casa Leonardo són quatre circulars. L’objectiu de cada dia serà: 

Dia 1 Arribada a Casa Leonardo
Dia 2 Cèrvoles
Dia 3 El Pont del Diable
Dia 4 La Casa Encantada
Dia 5 L'estany de Montcortès i despedida

 

Aquí trobareu tots els camins que podeu fer des de Casa Leonardo sense tenir que agafar el cotxe. Aquests són els que us recomanem ja que des de casa fomentem la mobilitat sostenible.

 

Si voleu estar uns dies a la nostra casa rural i fer diverses circulars a peu amb l’objectiu d’aprendre i formar-vos sobre el territori, us oferim vacances entre herbes, vacances de naturavacances entre bolets, i camins entre formatges.

Un cop hagueu arribat a Casa Leonardo, a la nostra casa rural, oblideu-vos del cotxe i  comenceu a caminar la infinitat de rutes de senderisme que us posem al vostre abast! Caminant podreu conèixer la vall Fosca, Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici i el Pirineu en general !

Aconsegueix caminar  tots els pètals de la casa rural i obtindràs La Flor de Casa Leonardo!

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada