La nostra casa rural ha rebut el Certificat d’ Excel·lència de Tripadvisor 2015

La nostra casa rural ha rebut el Certificat d’Excel·lència de Tripadvisor 2015 en reconeixement per la seva excel·lència com casa rural.

Ser nomenats amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor és un veritable orgull i volem agrair-ho als clients que s’han preocupat en deixar la seva opinió a TripAdvisor

La nostra millor recompensa i satisfacció és el reconeixement dels nostres clients. Rebre el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor basat en les opinions dels clients és un vot de confiança extraordinari pel nostre negoci i el nostre compromís per mantenir l’excel·lència

Els guanyadors del Certificat d’Excel·lència poden ser allotjaments, restaurants, o atraccions de qualsevol lloc del món que hagin prestat un servei superior als seus clients.

Casa rural CERTIFICAT D’EXCEL·LÈNCIA TRIPADVISOR 2015 Casa Leonardo ha rebut  el certificat d’Excel·lència de TripAdvisor®. El guardó, que premia l’excel·lència en hospitalitat, només es concedeix als negocis que reben contínuament opinions excepcionals de viatgers a TripAdvisor i pot optar a ell qualsevol negoci del món que reuneixi els requisits necessaris. Els establiments que han obtingut el Certificat d’Excel·lència es troben per tot el món, i se situen entre els primers llocs dels negocis anunciats en la pàgina web.

Per seleccionar els guanyadors del Certificat d’Excel·lència, TripAdvisor utilitza un algoritme exclusiu que té en compte la puntuació de les opinions. Els negocis han de mantenir una puntuació global de bombolles de TripAdvisor d’almenys quatre de cinc, un volum i una actualització recent de les opinions. Entre d’altres criteris addicionals, també es valora l’índex de popularitat i la permanència en el lloc web.

“A TripAdvisor li complau guardonar els negocis que destaquen per la seva excel·lència de manera constant” va afirmar Marc Charron, president de TripAdvisor for Business. “El certificat d’Excel·lència es concedeix als establiments de tot el món que aconsegueixen els millors resultats, un merescut reconeixement pels comentaris dels que més els importen: els seus clients. Des d’Austràlia fins Zimbabue, volem felicitar els negocis que destaquen per la seva excel·lent hospitalitat per oferir als viatgers de TripAdvisor una excel·lent experiència com a clients “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>