La nostra casa rural ha aconseguit ser ecolíder (Greenleader) de TripAdvisor amb nivell or.

La nostra casa rural ha aconseguit ser ecolíder (Greenleader) de TripAdvisor amb nivell or. El programa Ecolíders de TripAdvisor reconeix públicament als hotels i cases rurals compromeses amb la sostenibilitat ambiental a través de les seves EcoPráctiques i, d’aquesta manera, destacar davant establiments similars i d’atraure viatgers conscienciats amb el medi ambient.

Casa Leonardo ha demostrat que porta a terme una gestió sostenible, respectuosa amb el medi ambient i socialment responsable amb la comunitat i amb el destí turístic.

casa rural ecolíder TripAdvisor

Sóm ecolíders de TripAdvisor perquè hem demostrat que reduïm costos i consums i minimitzem els excedents i malbarataments, garantint la màxima satisfacció del client i assolint els objectius econòmics que el fan un projecte viable i rendible social i econòmicament :

  • Disposem d’un sistema per a la recollida selectiva dels residus.
  • Hem incorporat sistemes d’estalvi d’aigua.
  • Hem integrat sistemes d’eficiència energètica.
  • Consumim productes elaborats per pagesos i artesans locals (vànoves d’Aixovarsabons de mans d’Akarona,…), dels quals coneixem de manera directa els processos de producció. Així, potenciem l’economia local, al mateix temps que no malbaratem recursos en el transport. A casa fem les compres minimitzant envasos i embolcalls, i no subministrem productes amb embolcalls individuals ni begudes en recipients d’un sol ús.
  • Hem restaurat la casa conservant l’essència de l’arquitectura tradicional, donant prioritat als materials nobles i durables, ja que ofereixen més confort tèrmic i una harmonia única.
  • Oferim i promocionem activitats ecoturístiques.

 

I els nostres clients ja opinen a Tripadvisor sobre les nostres ecopràctiques

Som ecolíders de Tripadvisor i els nostres clients han començat a opinar sobre les nostres ecopràctiques

A Casa Leonardo apostem per un turisme diferent, per un turisme responsable, per un turisme que contribueix al desenvolupament sostenible de la societat, fent que les destinacions siguin llocs millors per a les persones que hi viuen i per als turistes que els visiten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>