Fem Parc: propostes d’ecoturisme als parcs naturals de l’Alt Pirineu

Fem Parc: propostes d'ecoturisme als Parcs de l'Alt PirineuEl projecte Fem Parc és una iniciativa que sorgeix amb l’objectiu d’incentivar el desenvolupament socioeconòmic dels espais naturals protegits i les seves zones d’influència, tot fent-lo compatible amb la protecció i conservació de l’entorn.

Fem Parc és una iniciativa que té com a objectiu potenciar el desenvolupament socioeconòmic dels espais naturals protegits i les seves zones d’influència.

Alguns espais naturals on s’ha desenvolupat aquest projecte els tenim aprop de casa: el  Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

I el resultat ha esta una sèrie de fitxes de propostes d’ecoturisme que us podeu descarregar des del següent enllaç: propostes d’ecoturisme als parc naturals de l’Alt Pirineu. Es tracta d’excursions, de sortides de senderisme, i les més pròximes a Casa Leonardo són:

 Espero que gaudiu molt d’aquestes propostes d’ecoturisme des de la nostra casa rural!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>