CAP DE SETMANA. FONGS I BOLETS DEL PIRINEU CATALÀ

Us proposem una escapada a la nostra casa rural on tot passejant acompanyats per un guia botànic aprendrem a gaudir del fascinant món dels bolets

Vacances entre bolets: us proposem una escapada a la nostra casa rural on tot passejant acompanyats per un guia botànic aprendrem a gaudir del fascinant món dels bolets.

Caminant per la vall Fosca, als peus del Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, aprendrem a reconèixer els fongs, els bolets i el lloc on viuen. Aprendrem com collir-los sense fer malbé l’entorn, on trobar-los, com diferenciar els comestibles dels tòxics o com cuinar-los o conservar-los.

Els / les participants aprendran a:
– Identificar correctament les diferents espècies en el camp
– Diferenciar les espècies similars i principalment de les espècies tòxiques

Play Video
Divendres: Arribada a Casa Leonardo
Arribada a la tarda – nit. Rebuda i sopar de benvinguda.
Dissabte: Sortida per l’entorn natural per conèixer els tipus de bosc i els seus bolets característiques.
9:00 Esmorzar. 10:00 Sortida per l’entorn natural per conèixer els tipus de bosc i els seus bolets característiques. 13:30 Dinar al camp. 17:00 Tornada a Casa Leonardo. Temps lliure. 19:30 Taller per conèixer els elements indispensables per sortir a buscar bolets i aprendre com i on viuen, així com el calendari de la temporada de les principals bolets. 21:00 Sopar. 22:00 Sobretaula micològica. Repàs de les principals espècies trobades al llarg de la jornada. Temps per resoldre dubtes i intercanviar històries sobre el món dels bolets.
Diumenge: Sortida per l’entorn natural per conèixer els bolets comestibles que s’han utilitzat per a ús alimentari i/o gastronòmic.
9:00 Esmorzar. 10:00 Sortida per l’entorn natural per conèixer els bolets comestibles que s’han utilitzat per a ús alimentari i/o gastronòmic. 13:30 Dinar al camp. 17:00 Tornada a Casa Leonardo. 18:00 Comiat.

Desitgem que gaudiu d’aquesta escapada!

 

Dificultat:

Rutes de nivell moderat, amb un desnivell mig de 400m i de 5 o 6 hores de durada a ritme tranquil.

*Suplement de 10,00€ per dia per estades en habitació doble ús individual.

L’activitat es realitzarà a partir de 8 persones.

Espero que gaudiu d’aquest cap de setmana a la nostra casa rural!

Per vacances ja planificades, consulteu la nostra agenda i si  voleu organitzar una sortida per un grup tancat i sobre una temàtica concreta contacteu-nos.

També hi ha la possibilitat d’allotjar-se més dies si ho desitgeu.
 

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada