La nostra casa rural ha estat acreditada amb la certificació Benvinguts senderistes i cicloturistes!

A Casa Leonardo som conscients de les vostres necessitats i per tal d’oferir-vos la millor acollida hem adaptat els nostres serveis a les vostres necessitats i hem estat certificats amb l’acreditació Benvinguts! per tal de garantir-vos un allotjament pensat per vosaltres.

 

El dia 5 de març de 2015  hem estat certificats amb l’acreditació Benvinguts, desprès de passar una formació i una auditoria i, comprovar que Casa Leonardo és un allotjament preparat per acollir senderistes i cicloturistes.

Primers certificats amb l'acreditació Benvinguts senderistes i cicloturistes

L’acolliment i l’atenció personalitzada és el tret que caracteritza el nostre allotjament i el fonament de la nostra feina.

Hem fet una selecció de les rutes, de la informació pràctica i dels temes que t’ajudaran a entendre el nostre entorn i et donarem les claus perquè el puguis estimar com ho fem nosaltres.

Les vacances estan fetes de vivències, experiències i detalls i hem pensat en tot plegat per ajudar-te perquè el balanç final sigui sempre satisfactori.

L’acolliment més càlid.

Casa Leonardo és la millor base per les teves vacances, per sentir-te com a casa. Qualitat, confort, caràcter, acolliment,etc. són algunes de les característiques del nostre allotjament.

Et sentiràs sempre acompanyat.

Des de casa et farem veure el nostre entorn amb uns altres ulls. Som amants del territori i coneixem multitud de detalls de cada camí i de cada raconada. Amb el nostre coneixement i la nostra experiència t’ajudarem a veure, entendre i estimar el territori amb uns altres ulls i entrar en l’essència dels detalls i et convertiràs en un pallarès.

Hem pensat en tot.

Hem pensat en tots els detalls perquè les teves vacances siguin perfectes.

Vacances entre Herbes
Vacances entre herbes
  • Si voleu practicar senderisme, Casa Leonardo us facilita els tracks, plànols, GPS, pícnic, informació, lloc per guardar i netejar les botes i també un assecador de botes.
  • Si voleu practicar cicloturisme, Casa Leonardo us facilita els tracks, plànols, GPS, pícnic, informació i lloc per guardar i netejar les bicicletes.I també disposem d’un kit d’emergència per reparacions.

 

També us oferim vacances temàtiques de senderisme i una ruta circular de senderisme responsable i sostenible, en 5 etapes, pel Pirineu de Lleida: el Cinquè LLac.

Tenim infinitat de camins.

Casa rural vall Fosca ideal per realitzar senderisme, per fer rutes a peu
Casa rural vall Fosca ideal per realitzar senderisme, per fer rutes a peu

Una àmplia xarxa de camins per tenir un contacte íntim amb el territori, on podràs gaudir de la tranquil·litat, el silenci i la calma que traspuen els paisatges del Pallars. Aquí trobareu tots els camins que podeu fer des de Casa Leonardo sense tenir que agafar el cotxe. Aquests són els que us recomanem ja que des de casa fomentem la mobilitat sostenible.

Però també és el lloc on trobaràs el cim, la carena o el grau on posar a prova els teus límits, sempre amb seguretat! Link a la nostra selecció als camins més pròxims.

Pedala al teu ritme

Per camins i pistes de muntanya fins a una densa xarxa de carreteres locals que connecten pobles petits i grans, una gran quantitat d’opcions, gairebé sense fi, per contruir el teu itinerari.LOGO BIKEFRIENDLY NEGRO-Sigui quina sigui la teva especialitat: BTT, muntanya, carretera o passeig a sobre dues rodes sempre et trobaràs el tram planer per córrer.  L’ascens on posar a prova la teva resistència o el descens per gaudir ede l’aire i la velocitat.

Us proposem tot un seguit de rutes amb BTT.

Us animem a caminar o pedalar fomentant la mobilitat sostenible

Des de casa us aconsellem tot un seguit de camins sense tenir que agafar el cotxe. Aquests són els camins a 0Km de la casa.

Aquests són els que us recomanem ja que des de la nostra casa rural fomentem la mobilitat sostenible.

Relaxa’t i recarrega piles

Cada jornada té la seva recompensa: un merescut descans i un bon sopar amb gust i especialitats tradicionals com la girella, és el que necessites per recarregar-te completament. Voleu coneixer la nostra cuina? Qui són els nostres productors? Aquí us deixo un vídeo d’alguns dels productors de la nostra casa rural.

 Vols conèixer la previsió meteorològica?

Mireu quin temps farà a Senterada

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>