Ja ha arribat la tardor!

A la tardor els nostres boscos es vesteixen de colors ! Els arbres caducifolis van progressivament canviant de color i ens ofereixen un ventall de tonalitats que esdevenen un plaer per les nostres pupil·les. Un procés que acaba transformat el terra marró o verd amb unes catifes multicolors. I caminar per aquests paratges olorant els seus flaires esdevé una activitat 100% recomanable!

Alguns d’aquests arbres ofereixen fruits deliciosos pel nostre paladar, i destacaria el codony que ens permet fer una de les nostres receptes més preuades: l’allioli de codony. Voleu conèixer la recepta de com fer l’allioli de codony?
El sòl humit del bosc també ens proporciona gran quantitat i varietat de bolets que cada tardor sortim a identificar amb el guia Evarist March de Naturalwalks dins les nostres vacances entre bolets. I si és bon any, els posem al plat perquè els pugueu delectar.

Vacances entre bolets

Amb l’arribada de la frescor comencem a encendre el foc a terra que ens acompanyarà fins a la pròxima primavera. Però abans, al seu voltant hi explicarem històries, llegendes i rondalles tot menjant-nos una bona torrada amb allioli de codony!

Foc a terra d'Avellanos

Bona tardor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>