De l’hort al plat. A Casa Leonardo, casa rural de laVall Fosca al Pirineu de Lleida, delectareu els productes de l’hort.

Quin sabor tenen les primeres tomates de l’hort!

Ja fa dies que estem gaudim dels enciams, escaroles, cebes, alls, pebrots, carbassons… Però quan arriben les primeres tomates, l’amanida és mil vegades més bona.

Aquest any, a les tomates els hi ha costat madurar ja que ha fet contats dies de calor. Però a partir d’ara poc a poc aniran madurant totes i en començarem a tenir tantes ,que fins i tot n’haurem de fer conserva per poder tenir el rebost ben ple a l’hivern.

Amb aquests primers dies de calor les patateres ja comencen a mustiar-se i aviat les primeres patates seran collides. Que bé, què bones, quines truites amb patates farem! Ummmmm!

Qui no ha provat les mongetes verdes acabades de collir de l’hort saltejades amb all i pernil? Algú de vosaltres les heu provat? I que us han semblat? Es desfan al paladar, nooo? Quina delícia!

I la crema de carbassó, ja sé que alguns de vosaltres igual no us agrada, però us asseguro que la que cuina la meva mare agrada fins i tot als que no volen ni degustar-la.

I la coca de verdures de l’hort, que us sembla? La voleu tornar a menjar?

Doncs, ja ho sabeu cap a Casa Leonardo a delectar el paladar amb totes aquestes exquisideses i més.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>