LA CUINA DEL PALLARS

Oferim la possibilitat de sopar i esmorzar amb productes frescos, locals i artesanals de cultiu ecològic i de qualitat. És una cuina senzilla com la que feia l’àvia, seguint les bases de la cuina tradicional catalana amb productes de la nostra terra i de temporada.

La gastronomia pallaresa enfonsa les seves arrels en la tradició i la tradició es fonamenta en els productes de la terra. Hi ha productes que només els podreu tastar aquí, com la girella, un embotit elaborat amb arròs i menuts de corder amb més de 500 anys d’història, o l’all i oli de codony, que aprofita aquest fruit tardorenc per elaborar una salsa típica de muntanya que es pot untar en una torrada o fer servir per enriquir diversos plats.

També podeu assaborir el civet, d’isard o de senglar, un estofat d’origen medieval elaborat amb carn de cacera, o el xolís, un embotit de carn de porc d’elaboració hivernal, o els gossets, un altre embotit d’aprofitament que es feia a les cases de pagès després de la matança. La botifarra traïdora és una saborosa botifarra crua que es menjava tot just acabada de fer. Altres plaers de la gastronomia pallaresa són els formatges, destacant el de tupí i el brossat. Destacaríem el mostillo, unes postres elaborades amb most de raïm, nous i farina.

Un dels productes estrella del Pallars són els bolets. En trobareu gran varietat d’espècies a les receptes que preparem a Casa Leonardo, com per exemple en trobarem a la truita de carreretes.

Aquests productes també els podreu delectar als restaurants del Pallars i els podreu comprar a les botigues

OFERTA GASTRONÒMICA PER A PARTICULARITATS ALIMENTÀRIES

Oferim menjars especials per satisfer les diferents particularitats alimentàries. Si durant la vostra estada necessiteu un àpat vegetarià, vegà o sense gluten, informeu-nos-en el moment de fer la reserva.

Reserva la teva habitació ara ! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada