Cuina amb carreretes a Casa Leonardo

La primavera és temps de carreretes.

Ens encanta anar amb les nenes a buscar carreretes quan arriba aquesta època de l’any.

Elles corren i saltironegen  intentant caçar papallones, examinen infinitat de marietes i recol·lecten bolets gegants i incomestibles però de gran atractiu visual. Com veieu, més que agafar carreretes les xafen mentre agafen flors d’infinitat de colors i descobreixen la natura. I, no m’estranya ja que és una tentació perdre’t en la inmensitat de les alfombres multicolors. Molts cops t’oblides que has anat a buscar bolets i et quedes meravellada del paisatge tan preciós que ens envolta.

Disfrutem alhora que agafem les carreretes i les tornem a gaudir quan les assaborim al paladar.

La carrereta queda bé a tots els plats. L’arròs amb carreretes és una delícia, també el fricandó, i si us allotgeu en temps de carreretes a Casa Leonardo, podreu gaudir d’aquest gran tresor que ens ofereix la natura.

La truita de patata amb carreretes és el nostre plat, senzill però de sabor exquisit.

Si veniu el podreu degustar!

2 Comments

 1. LUZ CALVO

  Fa uns dies vaig estar a casa Leonardo.
  Una de les nits soparem una deliciosa truita de *carreretes, que és una de les millors truites que he menjat en la meva vida i no *exajero….
  Casa Leonardo és una antiga posada preciosa, *cuidadísima i impecable que em va traslladar a una altra època i va fer volar la meva imaginació produint-me la il·lusió de viure dins d’una novel·la.
  Però el millor de Casa Leonardo són les persones que la regenten. El tracte de confiança et fa sentir com a casa i María i Blanca són dues *personetes encantadores que donen alegria amb els seus riures i jocs.

  • Casa Leonardo

   Moltes gr“acies,
   Continuarem anant a buscar carreretes per delectar el vostre paladar amb aquesta exquisidesa de la natura.

   Fins aviat,

   Mireia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>