CASTELLS DE FRONTERA

A partir de la invasió dels àrabs, comença la construcció de la Marca Hispànica, que en aquestes terres es va dirimir amb força perquè en la lluita entre cristians i musulmans, la terra de front va ser el Pallars. D’aquells temps en queden els castells de frontera, veritables fortaleses construïdes fa 1.000 anys com el Castell de Mur, el Castell de Llordà o el de Sant Gervàs. 

Si sou uns enamorats dels castells no us podreu perdre visitar aquests tres castells com també: la torre d’Alsamora, el castell d’Orcau, el castell de Guàrdia, el recinte emmurallat de Tremp, la casa forta de Miravet, el castell d’Antist, la torre d’Estorm, la torre de Ginebrell, el castell de l’Arbul, el castell de Conques, el castell de Montllobar i el castell de Toló.

CASTELL DE MUR

El castell de Mur, per la seva arquitectura i estat de conservació, esdevé l’emblema dels castells de frontera dels comtats catalans.

CASTELL DE LLORDÀ

Es tracta d'un espai fortificat del segle XI. És un dels millors exemples d'arquitectura no estrictament religiosa, sinó de caire residencial, més importants d'època alt-medieval conservats a Catalunya, obra d’Arnau Mir de Tost.

CASTELL DE SANT GERVÀS

També conegut com a Castelló Sobirà de Sant Miquel de la Vall, és una de les fortaleses més importants que s’han conservat.

Us agradaria gaudir d'aquests castells

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada