BIRDWATCHING-ORNITOLOGIA

Des de Casa Leonardo podem organitzar-vos activitats relacionades amb l’observació d’aus, l'observació d'ocells,el birdwatching. Des de la nostra casa rural podeu gaudir del vol dels ocells carronyaires, o admirar com s’alimenten en llocs autoritzats per deixar-hi restes de bestiar mort (espais coneguts com a canyets)

Des de Casa Leonardo podem organitzar-vos activitats relacionades amb l’observació d’aus, l’observació d’ocells,el birdwatching. Des de la nostra casa rural podeu gaudir del vol dels ocells carronyaires, o admirar com s’alimenten en llocs autoritzats per deixar-hi restes de bestiar mort (espais coneguts com a canyets) a:

  • Boumort, on hi ha un espai d’observació amb una bassa d’abeurada i de bany per la fauna. Per utilitzar l’observatori cal pagar una taxa i sol·licitar-ho a la Delegació Territorial del Departamet de Medi Ambient. És el millor lloc per fotografiar i observar els 4 ocells necròfags del país (el trencalòs, el voltor comú, l’aufrany i el voltor negre), entre altres espècies d’aus.
  • Al Centre d’interpretació dels voltors a la Torre Tamúrcia, que disposa de càmeres de videoseguiment instal·lades una als nius i l’altra al canyet. Trobem dos miradors: un a la collada de Torogó i l’altre a Sapeira. L’entrada està reglada per l’Ajuntament de Tremp.
  • El canyet de Lleràs.
  • Buseu, on hi ha tres canyets per a necròfags, un dels quals té una càmera que emet imatges que es poden veure des de la casa-mirador, casa Felip.

El congost de Mont-rebei és l’únic gran congost de Catalunya travessat només per un camí de ferradura parcialment excavat a la roca i on també abunden grans ocells rapinyaires.

La comarca té diverses zones humides especialment interessants per a l’observació dels ocells : els estanys de Basturs i l’estany de Montcortès, que són estanys d’origen càrstic on es pot observar ocells aquàtics i insectes especialment odonats (libèl·lules); l’aguait i mirador de l’embassament de Terradets, on es podem observar molts ocells d’aiguamolls, i els Arenys de la Noguera Pallaresa.

Destacaríem la visita a la cova dels muricecs, ja que des del punt de vista científic i naturalístic, té molt interès per l’existència de colònies de cinc espècies diferents de ratpenats.

Si us agrada observar ocells, el birdwatching, la millor opció és allotjar-vos a la nostra casa rural! Des de la nostra casa rural també podreu gaudir de la vall Fosca, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, les esglésies romàniques de la vall de Boí i del Pirineu!

RESERVA DIRECTAMENT AMB NOSALTRES, A LA FAMÍLIA QUE T’ATENDRÀ DURANT LA TEVA ESTADA

Reservar a la nostra web també té avantatges:

  • Millor preu garantit
  • Beguda de benvinguda
  • Escull l’habitació que més t’agradi
 

Birdwatching

Observa!

La brama del cèrvol

Observa!

Els quatre voltors europeus

Observa!

Reserva la teva habitació ara! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada

Comments are closed.