Casa rural amb transport públic

CASA RURAL AMB TRANSPORT PÚBLIC

Agafeu el tren dels Llacs i assaborireu les vacances tan bon punt haureu sortit de casa! Potenciem la mobilitat sostenible (sense cotxes) al mateix temps que us proposem activitats ecoturístiques respectuoses amb el medi, i us garantim la mobilitat mitjançant serveis de trasllats (taxis).

A la nostra casa rural, veniu amb transport públic, comenceu a caminar i descobrireu la vall Fosca, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, les esglésies romàniques de la vall de Boí i del Pirineu!

A la casa rural podeu arribar amb transport públic fins a la Pobla de Segur (a 10 km de la casa). Nosaltres fomentem l’arribada amb transport públic per ser més responsables amb el territori i per una senzilla raó de “butxaca”. Quant us costaria arribar amb cotxe? Molt més, tal com està el preu del carburant.

Casa Leonardo us farà un 5% de descompte en el preu de l’habitació a tot aquell que arribi a peu, en transport públic, bicicleta o a cavall, per a promoure el transport sense emissions contaminants.

SI voleu arribar amb transport públic teniu dues opcions, amb tren o bus. Podeu veure les línies en el següent enllaç.

Personalment us recomanem el tren, ja que el paisatge és preciós. Gaudireu del trajecte conegut com el Tren dels Llacs, i assaborireu les vacances tan bon punt haureu sortit de casa.

Potenciem la mobilitat sostenible (sense cotxes) al mateix temps que us proposem activitats ecoturístiques respectuoses amb el medi, i us garantim la mobilitat mitjançant serveis de trasllats (taxis).

I un cop arribats a casa, podreu simplement descansar, no fer res, o caminar, caminar i caminar. Des de casa us hem preparat 4 circulars, la Flor de Casa Leonardo, que podreu fer estant mínimament en forma, gaudint per exemple de l’Estany de Montcortès, només a 2 hores de casa; del pont del Diable, de les vistes de Cérvoles, de les viles closes, dels pobles abandonats, dels dòlmens… També teniu infinitat de rutes amb BTT per realitzar.

 

Reserva la teva habitació ara! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada