Casa rural per a la tercera edat, sèniors

CASA RURAL PER A LA TERCERA EDAT, SÈNIORS

La gent gran o els de la tercera edat, també conegut com a turisme sènior, a la nostra casa rural no us avorrireu, teniu infinitat d’activitats per gaudir!

Casa Leonardo ha adaptat la casa rural perquè tothom pugui gaudir dels nostres serveis i productes. Tots, en algun moment de la vida, podem tenir necessitats especials, perquè tots ens fem grans, i a Casa Leonardo hem pensat amb tots.

Si us allotgeu a Casa Leonardo podreu gaudir dels poblets i miradors de la vall Fosca, de camins sense massa desnivell com el coll d’Oli, del telefèric de la vall Fosca, del llac de Montcortès, del romànic de la vall de Boí i entrar amb 4 x 4 al Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici.

Al llarg de la comarca i de les comarques veïnes trobareu una oferta cultural molt àmplia amb museus de gran interès per conèixer la vida local, com el Centre d’Interpretació del petit comerç de Salàs de Pallars, el Museu Hidroelèctric de la vall Fosca, l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu… i podreu visitar pobles singulars com Peramea o Gerri de la Sal.

Tant a la casa com als restaurants de l’entorn podreu degustar la gastronomia tradicional i local amb els plats típics com l’escudella, la girella, la truita de riu…

La gent gran o els de la tercera edat, també conegut com a turisme sènior, a la nostra casa rural no us avorrireu, teniu infinitat d’activitats per gaudir! Estant a casa podreu explorar la vall Fosca, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, les esglésies romàniques de la vall de Boí i el Pirineu!

Reserva la teva habitació ara! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem!