CASA LEONARDO RESPONSABLE I SOSTENIBLE

Casa Leonardo disposa de l’Ecolabel i el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental, gràcies a la gestió respectuosa amb el medi ambient. 3R: Reduïm, Reutilitzem i Reciclem

Casa Leonardo és una casa rural responsable i sostenible i respectuosa amb el medi ambient que ofereix activitats ecoturístiques.

A Casa Leonardo som conscients de la fragilitat del medi ambient que ens envolta i reconeixem la nostra responsabilitat de conservar-lo i protegir-lo per tal que es mantingui intacte per als nostres fills. Per aquest fet, la nostra casa rural es compromet a l’aplicació de mesures proactives que ajudin a protegir i a preservar el medi ambient, mesures dirigides a la conservació dels recursos i a la prevenció de la contaminació:

  1. Disposem d’un sistema per a la recollida selectiva dels residus.

  2. Hem incorporat sistemes d’estalvi d’aigua.

  3. Hem integrat sistemes d’eficiència energètica.

  4. Consumim productes elaborats per pagesos i artesans locals (vànoves d’Aixovar, sabons de mans d’Akarona,…), dels quals coneixem de manera directa els processos de producció. Així, potenciem l’economia local, al mateix temps que no malbaratem recursos en el transport. A casa fem les compres minimitzant envasos i embolcalls, i no subministrem productes amb embolcalls individuals ni begudes en recipients d’un sol ús.

  5. Hem restaurat la casa conservant l’essència de l’arquitectura tradicional, donant prioritat als materials nobles i durables, ja que ofereixen més confort tèrmic i una harmonia única.

  6. Oferim i promocionem activitats ecoturístiques.

Gràcies a aquesta gestió ambiental, sens ha concedit l’Ecolabel i el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental.

L’octubre de 2.013 Casa Leonardo va rebre el premi de Turisme Responsable de Catalunya en la categoria de millor allotjament petit:

en reconeixement a la seva llarga trajectòria de gestió responsable del turisme i per la creació d’activitat econòmica a l’Alta Ribagorça i el Pallars a partir del producte de senderisme El Cinquè Llac

El Cinquè Llac, també va rebre el premi de Turisme Responsable de Catalunya en la categoria de millor contribució a l’economia local:

per la seva aposta per la revalorització del patrimoni local tangible i intangible que genera cohesió en el territori i per la promoció de la sostenibilitat ecològica en el transport (Slow Travel) 

Gaudiu de l’harmonia de la natura, feu turisme sostenible i ecoturisme a la nostra casa rural i descobriu la vall Fosca, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, les esglésies romàniques de la vall de Boí i del Pirineu!

Reserva la teva habitació ara! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada