Casa rural per famílies amb nens

CASA RURAL PELS MILLORS EXPLORADORS DEL MÓN! CASA RURAL PER FAMÍLIES

Els nens necessiten embrutar-se les mans de terra, sentir els ocells, veure i olorar flors, tocar les ovelles, investigar, observar, córrer a l’aire lliure … I a Casa Leonardo trobaran aquesta connexió perfecta amb la naturalesa.

Casa Leonardo, la teva casa rural per a famílies amb nens!

La majoria dels clients de la casa rural són famílies amb nens que busquen contacte amb la naturalesa.

La muntanya és per als nens un món ple de coses per descobrir. Els nens necessiten embrutar-se les mans de terra, sentir els ocells, veure i olorar flors, tocar les ovelles, investigar, observar, córrer a l’aire lliure … A la nostra casa rural trobaran aquesta connexió real amb la naturalesa. Us proposem un seguit d’activitats que difícilment els vostres fills oblidaran, ja que la descoberta i sensibilització mediambiental i del patrimoni n’és l’eix vertebrador.

Els itineraris que us recomanem són indrets atractius per als més petits de casa, ja que es passa per rius, estanys, prats on pasturen vaques o ovelles… Us recomanem passejades a peu al voltant de l’estany de Montcortès, caminar d’Antist a Estavill  o al coll d’Oli, pujar amb el telefèric de la vall Fosca per poder caminar carrilet, passejar a cavall, posar els peus al riu…

Tot un seguit d’activitats que els permetran aprendre molt de la natura que ens envolta i en les quals se sentiran “els millors exploradors del món”.

A Senterada tenim molts espais per relaxar-se, jugar, compartir emocions amb tota la família: des del costat del riu, passant per la piscina fins al passeig del riu.

A l’hivern podeu gaudir de la neu amb família. Podeu pujar a Sallente amb trineu o anar al parc lúdic i d’aventura de Port Ainé o al parc lúdic i d’aventura d’Espot. Gaudeix de la neu en família sense posar-te els esquís als Parcs Lúdics i d’Aventura d’Espot i Port Ainé, amb una àmplia oferta d’activitats per a petits i grans: pista de Tubbing, pista de trineus, parc d’aventura als arbres (a partir de 4 anys), disc golf, jardí de neu, circuit snow quads, tirolina de 50 metres i excursions amb raquetes de neu.

Les famílies amb nens podeu allotjar-vos amb tota confiança a la nostra casa rural, ja que hem adaptat els nostres serveis a la vostres necessitats particulars. Tenim habitacions àmplies i espaioses, disposem de bressol i cadireta, frigorífics, llibres infantils, joguines, DVD/vídeos infantils, jocs infantils, etc.

Casa Leonardo, la teva casa rural per a famílies amb nens!

Casa Leonardo és una casa rural ideal per a famílies amb nens que vulguin gaudir de la vall Fosca, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, les esglésies romàniques de la vall de Boí i del Pirineu!

Reserva la teva habitació ara! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem!