Casa rural amb encant

ESTÀS BUSCANT UNA CASA RURAL AMB ENCANT?

Casa Leonardo t'ofereix una acurada decoració, un tracte personalitzat i un entorn natural on el temps sembla aturar-se. Escapar-te uns dies a la nostra casa rural amb encant és una bona elecció tant si aneu en família, parella o grup.

Gaudiu de la nostra casa rural de qualitat, plena d’encant i d’hospitalitat, amb mil i un detalls que de ben segur us seduiran! Des de la nostra casa rural podreu descobrir la vall Fosca, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, les esglésies romàniques de la vall de Boí i el Pirineu!

Des de l’obertura de les primeres cases rurals a Catalunya, ja fa més de trenta anys, el turisme rural català ha esdevingut un model turístic d’èxit i ha consolidat una oferta d’allotjament de qualitat.

L’any 2010 es van certificar els primers 77 allotjaments de Catalunya. Casa Leonardo és un dels 7  allotjaments que van obtenir la distinció de categoria superior.

Quatre espigues. Categoria superior, amb un excel·lent nivell d’equipaments i àmplia oferta de serveis enmig de la natura. S’hi consideren el valor arquitectònic de la casa, la conservació de l’entorn, l’amplitud de la zona exterior, banys de cortesia…

Resolució EMO/362/2013, de 18 de febrer,  per la qual s’aprova el model que estableix els criteris per a l’atorgament de categoria als establiments de turisme rural. DOGC 6326, d’01/03/2013

Decret 159/2012, de 20 de novembre, d’establiments d’allotjament turístic i d’habitatges d’ús turístic.

 

 

Reserva la teva habitació ara! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada