Casa rural accessible i adaptada

CASA RURAL ADAPTADA I ACCESSIBLE, PERQUÈ TOTHOM PUGUI GAUDIR DELS NOSTRES SERVEIS I PRODUCTES

Tots, en algun moment de la vida, podem tenir necessitats especials, perquè tots ens fem grans o podem tenir un accident, perquè els espais accessibles no són només per persones amb discapacitats, a Casa Leonardo hem pensat amb tots.

Perquè tothom pugui gaudir del turisme rural hem treballat per fer una casa rural adaptada i accessible. Esperem que pugueu gaudir la nostra casa rural i de la natura que ens envolta de la vall Fosca, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, les esglésies romàniques de la vall de Boí i el Pirineu!

Casa Leonardo ha adaptat la casa rural perquè tothom pugui gaudir dels nostres serveis i productes. Tots, en algun moment de la vida, podem tenir necessitats especials, perquè tots ens fem grans o podem tenir un accident, perquè els espais accessibles no són només per persones amb discapacitats, a Casa Leonardo hem pensat amb tots.

A totes les habitacions, s’hi pot accedir amb ascensor, i disposem de dues habitacions amb bany adaptat (La Banyera i La Calaixera). Les dutxes són arran de terra i amb barra, amb possibilitat de cadira,  i el wàter  té  barra de suport. El bar també disposa d’un bany adaptat i tots els espais comuns són accessibles.

Als voltants de la casa rural podeu gaudir de camins accessibles a Collegats, a la Bonaigua, Esterri, Escalarre…. I també podeu accedir al Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici.

Al llarg de la comarca i de les comarques veïnes trobareu museus adaptats.

 

Reserva la teva habitació ara! Reservar directament té avantatges

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada