Casa Leonardo guardonada amb el Diploma Turístic 2012 en la 27a edició dels Guardons de Turisme de Catalunya

Diploma Turístic 2012

El passat dilluns 26 de novembre , el  Molt Honorable President  de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Sr. F.Xavier Mena,  van lliurar els Guardons del Turisme de Catalunya 2012 a 18 professionals, empreses i entitats del sector turístic.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qVfirmzJD2Y&w=480&h=360]

Anualment, la Generalitat de Catalunya reconeix  amb aquests Guardons la trajectòria, la contribució, l’esforç i la tasca de persones, empreses i entitats a favor del desenvolupament del turisme a casa nostra. Enguany, s’ha atorgat la Placa d’Honor del Turisme a la Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família de Barcelona, 6 medalles turístiques i 10 diplomes turístics.

Entre els premiats n’hi ha tres de les comarques lleidatanes en la categoria de Diploma Turístic:

  • La Federació d’Allotjaments d’Agroturisme i de Turisme Rural de Lleida a la qual li ha estat concedit el guardó per la seva contribució a la creació i consolidació del turisme rural i agroturisme a la demarcació de Lleida.
  • La Ruta dels Castells del Sió per un projecte cultural que ha esdevingut un autèntic atractiu turístic. Aquest reconeixement s’ha fet a la comarca de La Segarra, on s’hi troba el punt d’acollida i informació de la Ruta al Castell de Concabella, que acull el Centre d’Interpretació dels Castells del Sió. En aquesta ruta s’explica la vida quotidiana als castells i el paper que hi van jugar en aquesta terra de frontera a  partir del segle XI fins a l’actualitat.
  • Per últim, també s’ha reconegut a l’establiment de Turisme Rural, Casa Leonardo,  Senterada ( Pallars Jussà).

En l’acte vam estar acompanyats del vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, el director del Patronat, Jordi Blanch i el delegat de Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins.

Casa Leonardo vol compartir amb tots vosaltres la il·lusió d’ haver estat guardonats amb el Diploma Turístic!

La Generalitat ha decidit atorgar el Diploma Turístic de Catalunya a Casa Leonardo, per la seva tasca a favor del turisme, perquè es caracteritza “per un afany de renovació constant, d’atracció de nous mercats i de cooperació amb l’economia local. Aquesta empresa familiar treballa dia a dia per la professionalització del seu servei i el manteniment i la difusió dels trets identitaris del territori. Una de les últimes apostes dels propietaris ha estat l’impuls del turisme accessible adaptant el seu establiment a persones amb mobilitat reduïda“.

Aquests premis suposen un reconeixement i un impuls per seguir fent la feina que ens agrada i ens apasiona i per continuant-vos oferint un turisme rural autèntic i de qualitat.

Gràcies per haver-ho fet possible, vosaltres sou part d’aquest premi!

4 Comments

  1. Inma

    Molt bé Mireia i família, endavant!

  2. RuralturisTIC

    Caram Mireia, molt bé!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>