Benvinguts a pagès! Benvinguts a la nostra casa rural!

Benvinguts a pagès

Benvinguts a pagès! Des de la nostra casa rural us convidem a venir a conèixer els nostres productors i les seves explotacions i a deleitar els seus productes a taula.  Una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

La Fundació Alícia, l’Agència Catalana de Turisme i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, han organitzant per als propers dies 17, 18 i 19 de juny la primera edició de BENVINGUTS A PAGÈS, un cap de setmana de portes obertes a explotacions agrícoles i ramaderes, juntament amb propostes de restauració, allotjament i activitats per tot el territori català.

Aquesta és una de les accions destacades de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16) i de l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme, i té com a finalitat principal posar en valor i promoure el turisme anomenat d’interior i experiencial, oferint als visitants l’oportunitat d’apropar-se i conèixer de la mà dels propis pagesos l’autenticitat i les riqueses d’aquest món d’on sorgeixen els aliments, poder veure els animals, els horts,… i aprendre i gaudir de tot aquest patrimoni.

Casa Leonardo us convida a descobrir el Pallars des de la seva pagesia: un viatge apassionant al paisatge que posem a la cassola.

Tu tries si véns 1, 2 o 3 dies!

Us hi esperem!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>