Arriba a la casa rural amb els nous trens de Lleida a la Pobla de Segur i gaudiràs d’un 5% de descompte

transport públic-Tren dels Llacs

Des del mes de juliol de 2016 tenim dos nous trens que fan la línia Lleida – la Pobla de Segur i, us permeten arribar a la nostra casa rural amb tota comoditat gaudint d’un paisatge extraordinari i del trajecte conegut com el Tren dels Llacs.

Els dos trens han permès millorar la connexió amb transport públic entre Lleida i la Pobla de Segur, tant pel que fa al temps del trajecte com pel nombre de freqüències de pas. Així, gairebé es triplica l’oferta ferroviària actual, cobrint tota la franja horària, entre les 5.25 hores i les 22.30 hores. Podeu veure en aquest enllaç els horaris del tren de la Lleida a la Pobla de Segur i de la Pobla de Segur a Lleida.

A més, els horaris estan dissenyats d’acord amb les sortides i arribades del tren convencional, l’AVE i Avant entre Lleida i Barcelona, i entre Lleida i Madrid, per optimitzar i ajustar l’oferta a les necessitats de mobilitat.

El trajecte es recorre en noranta-tres minuts i travessa les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà tot resseguint el curs dels rius Segre i Noguera Pallaresa, travessant les muralles muntanyoses de Sant Llorenç de Montgai, Camarasa i el Montsec, fins a la Pobla de Segur, la darrera parada. Per arribar fins allà, el tren supera un total de 41 túnels i 31 ponts.

El tren us deixarà a la Pobla de Segur, a 10 km de Senterada i, us facilitarem el telèfon del taxista del nostre poble que us vindrà a recollir a l’hora acordada.

Potenciem la mobilitat sostenible (sense cotxes) al mateix temps que us proposem activitats ecoturístiques respectuoses amb el medi, i us garantim la mobilitat mitjançant serveis de trasllats (taxis).

I un cop arribats a casa, podreu simplement descansar, no fer res, o caminar, caminar i caminar. Des de casa us hem preparat 4 circulars, la Flor de Casa Leonardo, que podreu fer estant mínimament en forma, gaudint de l’Estany de Montcortès, el pont del Diable, el poble encarenat de Cérvoles o de la Casa Encantada.

Vistes des de Sant Roc amb vistes de Cèrvoles en primer pla i el Montsent de Pallars al fons.
Vistes des de Sant Roc amb vistes de Cèrvoles en primer pla i el Montsent de Pallars al fons. Fotografia: Joan López, guies del Montseny

Aquí trobareu tots els camins que podeu fer des de Casa Leonardo sense tenir que agafar el cotxe. Aquests són els que us recomanem ja que des de casa fomentem la mobilitat sostenible.

Casa Leonardo us farà un 5% de descompte en el preu de l’habitació a tot aquell que arribi amb el nou tren per a promoure el transport sense emissions contaminants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>