ACTIVITATS A L'AIRE LLIURE

Vine al Pallars i descobreix el territori fent senderisme, BTT, escalada, hípica, barranquisme, … Si t’agrada l’aigua podràs practicar diverses modalitats en un dels millors rius d’aigües braves d’Europa, al riu Noguera Pallaresa, on podràs fer ràfting, piragüisme, hidrospeed i descens de barrancs. Si en canvi t’agraden les aigües tranquil·les, vine a fer canoa, paddlesurf o pesca. I si t’agrada la neu, vine a gaudir de l’esquí alpí, esquí nòrdic, snowboard, freestyle o esquí de muntanya. Si véns en família, les estacions d’esquí també tenen zones infantils preparades perquè els més petits gaudeixin de la neu. I també pots fer senderisme a l’hivern, les raquetes de neu són l’opció ideal perquè gaudeixis de la natura al teu ritme.

Fes-nos saber quina ativitat t´agrada fer, i t’informarem i t’aconsellarem sobre quina és la millor manera de fer-ho.

SENDERISME

La nostra casa de turisme rural a la vall Fosca és ideal per realitzar senderisme. Els amants de la natura i l’esport troben en els paisatges naturals del Pallars infinites rutes a peu i senders que permeten descobrir la bellesa de les nostres muntanyes. Benvinguts senderistes!

BICICLETA-BTT-BICICLETA ELÈCTRICA

El Pallars, i especialment la Vall Fosca, a causa de la seva configuració orogràfica, és un terreny de joc ideal per a la pràctica de la bicicleta tot terreny. Meravellosos paisatges i centenars de pistes forestals conformen l’escenari idoni per a aquesta modalitat esportiva. Casa rural Bikefriendly, a casa som conscients de les vostres necessitats i tenim els serveis adaptats. Benvinguts cicloturistes!

TRAIL RUNNING

La nostra casa de turisme rural a la vall Fosca és ideal per realitzar trail running. Els amants de la natura i l’esport troben en els paisatges naturals del Pallars infinites rutes i senders que permeten descobrir la bellesa de les nostres muntanyes.

ESCALADA

Parlar d’escalada al Pallars Jussà és parlar d’un petit paradís que fins avui es manté tranquil, tot i que hi ha una activitat local força activa. Un paradís del qual podeu gaudir tot estant a la nostra casa rural.

BARRANQUISME

El Pallars, a causa de la seva geologia i geomorfologia, ens ofereix una gran quantitat de barrancs on practicar barranquisme.

Us agradaria gaudir d'aquestes activitats

CONTACTA'NS

Truca'ns al +34 973 661 787

Vols parlar amb nosaltres?

Envia'ns un mail

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

Passa per casa

Quasi sempre estem a casa, entra-hi i te l'ensenyarem! CASA LEONARDO C/La Bedoga nº2 25514 Senterada